Wednesday, 21 December 2011

Like tupperware~

hehe entry kali ni cam housewife kan...suke tware..gile tware haha...dedulu aku just beli botol air utk pkai sndiri. then lelame "terjebak" lak...pastu aku "terjebak" ngan jual2 tware ni huhu.tpi slalo nye beli & pakai sendri. tware ni mmg kekadang agak mahal tpi berkualiti. kalo ade tutup rosak ke boleh tukar bru. selamat gak utk digunakan. ***wah promote hehe..sekarang ni aku pon join jual2 tware kt FB. seronok gak kan. duit pon masuk hehe. kekadang tu byk membeli dri rakan FB lain. tpi beli yg berkenan la. selalo nye beli tware yg bkn msia punye mcm tware made in indonesia or oversea. tware dieorg lagi cecantik & tomei2 ;)...sesape yg interested pasal tware nak beli ke nak jadi ahli ke, ley PM aku. hehe kalo lgi berminat ley add FB "pinkmeow tupperware"..byk kelebihan jdi ahli tware ni. bayar rm60 je then uolls akn jadi ahli seumur hidup, dpt starter kit & free tware, 20% less kalo jdi ahli dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dpt free gift dri "pinkmeow tupperware" kalo register bwh aku hehe...jom cuci mate nengok tware cute :P

comel kan OT ni hehe

oversea lunch plate

mikro mug...colourful
mug moooooo hehe



2 comments:

nurul izayani said...

teringin nk pakai tupperware..tp x mampu lg, hekk..mayb pas kawin nk jugak pakai tupperware..mesti cantik je nant kt dapor tu..haha..berangan!!

rosspink said...

hehe kalo jdi ahli dpt diskaun iza..meh2 nnt register bwh org...