Thursday, 8 September 2011

button handbouquet~

AKU kalo xtulis blog mcm xsah. feel rse lain haha...sebenarnye aku nk buat lesson plan utk hantar sok. as usual kene hantar jumaat. paling lewat pagi isnin hehe. so ni aku gagahkan diri aku utk mengupdate blog dlu haha *bukan buat lesson plan dlu =P

Arini aku nak update pasal button handbouquet..aku memang sangat teruja!!! xsangke button pon ley buat cmni. jom cuci mate dlu hee~

sangat comey...colourful


mesti aku cri pink color hehe

**SUMBER: Google




KELEBIHAN
* SANGAT COMEY DGN MACAM2 DESIGN BUTTON
* XLAYU MACAM BUNGE
* BOLEH DISIMPAN AFTER HABIS WEDDING KITE
* JADI HOMEDECOR /HIASAN KT RUMAH LAK

***aku xgigih nak DIY mende ni hehe...so aku ngah nk survey tempat2 yg boleh menempah bunge ni tuk our wedding. color ape??of course la PINK hehe.LOL~

4 comments:

nurul izayani said...

mmg cantik~dn y penting lpas majlis leh guna semula,hehe.. =)

rosspink said...

hehe tula...sebenarnye ley je nk diy tpi xgigih la hehe...ni ngah survey hrgenye...

ruzianaruzlan said...

cute & cantik....nak lagi sesuai ko kena bertepatan ngan tema...kalo tema ko tu ala2 kiut-miut then hand bqt ko yg ni mmg sesuai...nk cari idea,p tengok video klip LENKA @ JESSIE J....

rosspink said...

tula na...tpi ok je kot theme pape aku rse..pkai bunge hidup pon layu je..yg ni ley simpan hehe..de gak kenangan kawin =)