Saturday, 10 September 2011

~POSTER KAWIN~


WAH....bukan movie je de poster. Sekarang ni kawin pon dh de poster. kawin ala2 artis la gamaknye haha..tpi poster pon ala2 bunting gak la..aku kenan yg poster/bunting ala2 movie tu..yok nengok pic je nengok2 mne yg kenan hehe..layannnnzzzzzzzzzzzzzzz~

sangat1000x comey kan...aku nk buat cmni....hehe




oleh sebab aku nk buat prewedding theme yg de gitar...so aku nak buat poster/bunting ala2  pic kt bwh ni..so sweet kan hehe...



bayangkan my fiance yg meng'goreng' gitar tu & comey2 tu aku =P



ni pon ala2 romantik lak hehe


*sumber : cik google

** aku ni bukan fotogenik..tpi berangan2 nk buat poster bagai...haha =P

4 comments:

nurul izayani said...

poster yg de gitar y 1st tu comel~ =)

rosspink said...

haah org pon suke yg 1st tu hehe..bestnye kalo dpt bt yg cmtu hehe

ruzianaruzlan said...

tak kire lah kita photogenik ke idak..janji kita buat & byr..tp zmn FB ni semua dh jd ala2 model majalah lah.sb makin ramai pandai self-captured.hahahaah...tp yg 2nd pic tu mmg sesuwaiii tuk ko..

rosspink said...

hehe..de duit sume jadi kan..ngah berusaha kumpul duit =P..aku pon suke yg 2nd pic..ala2 comey gitu hehe