Sunday, 14 August 2011

D.I.Y quilling card~

i'm really obsess with quilling arts...qulling ni atau name lain nye gulung2 kertas.mse tu ngah cari guest book utk booking for my wedding...then, terjumpe la website ni sis farah diyana..sangat cantik guest book die buat..kreatif,kemas & gojes..3 words hehe...harge guest book yg die tawarkan pon berpatutan dengan hasil tangan yg die buat..kite pon boleh mintak she design ikut taste kite..die bkn je buat guest book, tapi card for bufday,mothers or for any occasion...mari ramai2 bertandang ke blog sis farah diyana...comfirm kamoo akan TERUJA ngan quilling arts hehe...aku ade sertakan beberapa pic hasil tangan beliau yg sangat kreatif..tpi kan smpai skrg pon aku xbooking lgi guest book tu hehe...starting from bulan 1 tahun 2012, baru aku nk start booking sume nye for my wedding..coz time tu kucingku pon bru belayar...so ley adjust tarikh tuk our wedding.nak booking skrg pon xde fix date so cam xconfident je...

Continue with d.i.y quilling card...oleh sebab teruja dengan quilling arts...aku pon men'diy' card utk kucing ku yg dah de pon kt darat skrg ni...hehe...bersempena die welcome back la hehe..agak susah la utk org cam aku yg xkreatif tuk berseni haha..tpi aku buat gak utk org tersayang (^V^)...hasil2nye bagi aku dah cukup memuaskan.good job..hehe~
diy qulling card for my fiance hehe
credit sis farah diyana..guestbook
another guestbook
card for lover
nie d latest one she done..really sweet..wedding vow card

6 comments:

vril said...

yg atas sx tu mcm pnh nmpk

rosspink said...

uik...bangun2 tdo trus post comment kt syg ek..hehe...haruslah penah nmpak haha

ameyamiza said...

cntek .. kat mane dpt kertas quilling tu? follow u jugak .. :)

rosspink said...

hee..1st time try buat..xjadi sgt..yg sya bt pic plng atas...yg len sume sis farah diyana nye quilling arts..yg sya bt tu sya gune A4 biase je...cri yg colour2 cmtu..

nurul izayani said...

lawa!!!!

rosspink said...

hee 1st time buat iza..ngan tgn yg xberseni huhu...yg len2 pic tu org pro buat.sgt cntik & kreatif kan hee