Sunday, 13 November 2011

VVIP doorgift setel~

wahhhhhhhh...sgt lame dh xpost entry...sgttttttt2 byk keje..serah tugas bagai. otak ley terbarai la huhu.walaupon nk hujung tahun..cuti penuh, tapi bile kene serah tugas tu la yg paling menyampah ngan xde semangat. bayangkan g keje kol 630am then lik umah kol 6pm...fuhhhhhhhh...sgt memenatkan..tu la nme nye bile dh hujung tahun huhu~

okies tinggal kan pasal serah tugas bagai tu...lets move to my entry today...vvip doorgift dh setel...doorgift ni utk family my fiance ngan my bff je...so aku order dlm 100pcs..sgt comey & 1st time nengok dh suke dh...hehe..so jom nengok pe die hee...tadaaaaaaaaaaaaa...............................


doorgift ni keluaran tupperware....memandangkan aku pon jdi dealer so dpt murah ckit hehe...ni catalog yg akan mule 14november ni smpai la 31disember...sangat housewife kan haha...jom sape nk join tupperware bwh aku, gtau ek..akan dpt starter kit ngan free gift from me..aku gak de bukak bisnes kt fb..jom cuci mate kt pinkmeow tupperware...wahhhh promote bagai haha...vvip doorgift ni aku nk letak jelly bean rsenye...aritu dh nengok kt kmall pon ade jual jellybean tu ikut kg..sangat colourful ngan doorgift yg sgt comey n kecik hehe..then aku tambah reben je atasnye..pas abis jellybean sume tu, uolls ley la letak baby brooch ke,pape yg kecik la...kn serbagune tu hee...=)

4 comments:

FY said...

comel sangat bekas tupperware tu! FY pun tengah pikir nak bagi doorgift ape untuk my engagement..bila dpt catalogue tupperware terus terpikat dgn snowfalkes cube ni

rosspink said...

hi FY...jom la ambik snowflakes cube ni...u try nengok saiz nye..de tulis kt ctu...bekas tu sesuai masukkan jellybean...then..kekacang or mashmallow...xyh nk decorate sgt cz bekas tu de hiasan tepi2nye..gambar snowflakes..u juz letak reben yg dh siap tu je..senang kan...xyah pening2 hehe

nurul izayani said...

comel dan colourful..nk jugak!!!!

rosspink said...

HEHE...t iza dtg iza dpt la 1 pcs