Thursday, 6 October 2011

Mini Jar~

arini berblog lagi...setelah penat jge PMR. 5 minit pon rse lme..ni kan pulak paper yg 1jam lebih huhu...xpe kerja punye pasal...ditambah elaun masyuk lalala...

kali ni aku nk cite pasal mini jar...from my entry before about doorgift..akhirnye aku dpt quotation yg termurah for mini jar..korng ley g ke quality pack then korg ley nengok produk yg ade cth macam plastic product, glass etc. siap ade gambo lagi..bile korg dh pilih yg mne berkenan,so korg ley tnye quotation.

Bayangkan aku ley dpt 1 mini jar only 0.80 sen. tu aku bru tnye utk 400 jars je. mybe makin byk kuantitinye makin murah la kot. tpi bgi aku 400 jars dh ckp utk doorgift vvip hehe...then aku pon dh survey sticker utk deco kt jars tu..cumenye lom decide nk letak ape dlm nye..any ideas???hehe...



ni la jar yg aku kenan..aku ambik yg paling kecik..hargenye dh cmpur penutupnye  tau

aku pon dh ckp puas ati ngan harge yg ditawarkan. aku penah nengok kt tempat aku smpai rm1.90/jar. mahal sgt dh tu huhu. baik kite survey harge before beli2 ngan jayanya...kite kne bijak berbelanje ***slalo aku boros je haha =P

**sumber:quality pack

2 comments:

nurul izayani said...

mmg tgh carik mini jar..tp nk dlm 50pcs..xtau kalu boleh dpt murahh..thnx for sharing,heh..

rosspink said...

org survey kt air hitam de 25 jars rm47.50. rm1.90/jar bile dh dikire2..hee..mahal gak. iza ley try tanye kt quality pack tu. org survey ctu n trus tnye quotationnye. kalo xsilap ley delivery sekali.sharing is caring =)