Thursday, 18 August 2011

GOODY BOX

Mlm ni 2x update...sebenarnye nak marking paper xjdi lak...feel tu xdatang..yg dtg hanye feel nak update.hehe.bersesuaian dgn tajuk nye, aku sebenarnye dh lme survey goody box ni.aku mencari alternatif yg murah & berbaloi.maklum lah nak kawin kene pakai duit yg byk.so after survey2 aku rse utk tetamu yg hadir nnt, aku nak bagi goody box dlm pic kt bawah ni je..
*
*
*
*
credit to mizz amy

SIZE>4'X4'X3
1000 pcs =  RM120

so, 1 pcs sepatutnye 15sen tapi kalo beli 1000pcs, dpt beli 1pcs hanye 12sen.murah kan??mane nak cari?kamoo boleh pergi ke BAGUS. More info boleh access website ni

credit to take out box
design lain~
Design lain...pink gak hehe
Then, kamoo boleh decorate gune sticker. kalo beli di take out box 1000pcs = 19 sen per pcs. Ada macam2 design atau boleh buat design sendiri.

tadaa...jdi comel ala2 mcm ni..i like pink..credit to mizz amy

Tapi, kalo nak jimat lagi boleh letak reben mcm ni je.cntik jugak kan.hehe...kredit to take out box..pape pon kite kene plan sebaik mungkin cz nk kawin perlu $$$$$ yg byk hehe...

2 comments:

nurul izayani said...

murahnya!!!!kalu beli goody bag..at least 30 sen satu,huhu..gud idea..thnx 4 sharing :)

rosspink said...

yup hehe...mmg murah dan jimat...